MUDURNU İLÇE ZİYARETİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

30 Aralık 2022

İlimiz  Mudurnu  İlçesine  çalışma ziyareti gerçekleştirildi.

Ticaret İl Müdürü Ersin TERZİ  ve Şube Müdürü Metin BAKIRCIOĞLU ilk olarak, Mudurnu  Kaymakamı Sayın Fatih ÇEVİK'i makamında ziyaret etti.
Ziyarette, Ticaret İl Müdürlüğümüz çalışmaları ve faaliyetleri ile Mudurnu ilçemizin Ticareti hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.
Mudurnu Kaymakamı Fatih ÇEVİK  ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Ticaret İl Müdürümüz Ersin TERZİ'ye teşekkür etti.

Mudurnu Esnaf ve Sanatkarlar Odasını ziyaret eden Ticaret İl Müdürü Ersin TERZİ ve Şube Müdürü Metin BAKIRCIOĞLU, son yapılan genel kurulda başkanlığa seçilen Mudurnu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Fatih CENGİZ'e hayırlı olsun dileğinde bulundular. İlçede Esnaf ziyareti ile birlikte 2020 yılında Bolu İli Ahisi seçilen Demirci ustası İsmail ATLI ve Ahiler müzesi ziyareti gerçekleştirildi.

Mudurnu ilçesindeki Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifleri ziyaret edildi. Kooperatif Başkanları, Kooperatif çalışmaları hakkında bilgiler aktardı.  


Ticaret İl Müdürü Ersin TERZİ ve Şube Müdürü Metin BAKIRCIOĞLU son olarak, İl Müdürlüğümüz personeli tarafından ilçedeki ulusal marketlerde yapılan denetimlere iştirak ettiler.