MENGEN İLÇESİ PAZARKÖY BELDESİNDE "TÜKETİCİ HAKLARI VE TÜKETİCİNİN KORUNMASI PROJESİ" ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ.

20 Ocak 2023

Bolu Valiliği  öncülüğünde Ticaret İl Müdürlüğümüz koordinesinde 12.01.2023  tarihinde  İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı, Bolu İl Müftülüğü, Bolu İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Bolu İl Sağlık Müdürlüğü, Bolu İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Bolu İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü arasında imzalanan  "Tüketici Hakları ve Tüketicinin Korunması Kurumlararası İşbirliği Projesi Protokolü" kapsamında vatandaşlarımızın tüketici hakları konusunda bilinçlendirilmesi, çevresel tehlikelerden korunması, dolandırıcılık ve yasal haklarını kullanmaları konusunda bilgilendirilmesi amacıyla Bolu İl Sağlık Müdürlüğü işbirliğinde İlimiz Mengen İlçesi Pazarköy Beldesinde düzenlenen etkinliğe katılım sağlandı.

Düzenlenen etkinlikte, vatandaşlarımıza tüketici hakları, dolandırıcılık ve yasal haklarını kullanmaları konularında  bilgilendirme yapıldı. Broşür ve diğer materyallerin dağıtımı gerçekleştirildi. Vatandaşlardan gelen sorular İl Müdürlüğümüz personeli tarafından cevaplandırıldı.

Proje kapsamında Ticaret İl Müdürlüğü olarak projede yer alan kurumlarla işbirliği içerisinde  Tüketici Hakları konusunda çalışmalara devam edilecektir.