KADIN EMEK PAZARI AÇILDI.

TOBB. Bolu Kadın Girişimciler Kurulu tarafından İlimizdeki Kadın Kooperatifleri ve Üreten Girişimci Kadınlara destek olmak amacıyla Kadın Emek Pazarı kuruldu.

16 Mart 2020

TOBB. Bolu Kadın Girişimciler Kurulu tarafından İlimizdeki Kadın Kooperatifleri ve Üreten Girişimci Kadınlara destek olmak amacıyla HighWay Outlet AVM.de  Kadın Emek Pazarı açıldı. 

Bolu’nun yöresel ürünlerinin tamamen doğal yöntemlerle işlenerek üretildiği ve satışa sunulduğu 6-7-8 Mart 2020 tarihlerinde ziyarete açık olan  Kadın Emek Pazarı’nın açılış törenine, Bolu Valisi Ahmet Ümit’in eşi Şengül Ümit, Bolu Ticeret İl Müdürü Ersin TERZİ, Göynük Belediye Başkanı Ahmet Çankaya, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Türker Ateş, Bolu Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bekir Koçyiğit ve çok sayıda davetli katıldı.

Ticaret İl Müdürümüz Ersin TERZİ ; İlimizde, Kadın Girişimciliğin gelişimi için yapmış oldukları özverili ve gayretli çalışmalarından ötürü Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Emine Yüce, Bolu TSO Başkanı Türker Ateş ve Yönetim Kurulu Üyelerini kutlayarak, çalışmalarında  başarılar diledi.