ESNAF ZİYARETİ

Bolu Valisi Ahmet ÜMİT, Ticaret İl Müdürümüz Ersin TERZİ ve beraberinde bir heyetle birlikte İzzet Baysal Caddesi’nde faaliyet gösteren Esnafları ziyaret etti.

23 Ekim 2019


Bolu Valisi Ahmet ÜMİT beraberinde bir heyetle  İzzet Baysal Caddesi’nde faaliyet gösteren Esnafları  ziyaret etti.

Sayın Valimiz Ahmet ÜMİT’in esnaf ziyaretinde , Ticaret İl Müdürü Ersin TERZİİl Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan, İl Defterdarı Zekai Dede ve İl Sağlık Müdürü Dr. Muhammed Emin Demirkol da hazır bulundu.

Ziyaretlerde esnafla bir araya gelen Valimiz Ahmet ÜMİT, esnafın ticari faaliyetleri ve sorunlarla ilgili esnafı dinledi.

İzzet Baysal Caddesi esnafıyla hasbihal ederek hayırlı ve bol kazançlar dileyen Vali Ümit, esnafın vatandaşlarımızın taleplerinin ve ihtiyaçlarının karşılanması bakımından çok önemli bir görevi ifa ettiklerini dile getirdi.

Esnafın sorun ve taleplerini dinleyen ve misafirperverliklerinden dolayı teşekkür eden Vali Ümit,  “Sadece esnaf olarak değil her birimiz bütün alanlarda yaptığımız işi en iyi, en kaliteli, en temiz ve titiz bir şekilde yapma gayretinde olmalıyız. İşte o zaman hep birlikte başarılı oluruz. Misafirperverliğiniz için teşekkür ediyorum. Bizim de kapımız her zaman sizlere ve vatandaşlarımıza açıktır. Biz de sizleri dairelerde görmekten mutlu olacağız. Sizlere işlerinizde kolaylıklar, bereketli ve hayırlı kazançlar diliyorum” dedi.

Bolu Valisi Ahmet Ümit’i işyerlerinde görmekten mutlu olduklarını dile getiren esnaf, “Her daim halkla iç içe olan, vatandaşların sorunlarıyla yakından ilgilenen Valimizi iş yerlerimizde ağırlamaktan ve devletin sıcak, gülen ve anlayışlı yüzünü dükkânlarımızdan görmekten çok mutlu olduk. Yapmış olduğunuz ziyaretler için teşekkür ediyoruz” dediler.

Sayın Valimiz Ahmet Ümit esnaf ziyaretleri kapsamında Spor Toto 1’inci Lig ekibimiz Boluspor’a sponsor olan Eminevim Bolu Şubesini de ziyaret ederek Boluspor’a verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.